Η εταιρεία

ImageImageImage

Έφη Τσιμή

Η εταιρεία ξεκινά τη δράση της με το studio της Αρχιτέκτονα Έφης Τσιμή (Αρχ.Μηχ. ΕΜΠ) με μελέτες έργων που αφορούν πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Αναπτύσσει στη συνέχεια την δραστηριότητά της και στην κατασκευή και δημιουργεί την A.C. BAU ltd (A.Σ.Κ. Ε.Π.Ε.) όπου βασικός στόχος του γραφείου είναι η υλοποίηση νέων δυναμικών μορφών σε πλήρη αρμονία με το εκάστοτε περιβάλλον δίνοντας έτσι έναν μοναδικό χαρακτήρα στο ίδιο το κτίριο. Η επίτευξη αυτού στηρίζεται στην απόλυτη μεταφορά της σύλληψης εικόνας στην φάση της κατασκευής.

 

H A.C. BAU έχει σαν βασικό κορμό της το αρχιτεκτονικό μας γραφείο στο οποίο γίνεται η εκπόνηση κάθε μελέτης από την αρχική σύλληψη της ιδέας ως την τελική επίλυση της κάθε κατασκευαστικής λεπτομέρειας.

Το γραφείο αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις κτηρίων, αποκατάσταση διατηρητέων κτηρίων, διακόσμηση και μελέτες βιοκλιματικού σχεδιασμού. Εκπονούνται μελέτες όπως συγκροτήματα κατοικιών, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, βιομηχανικά κτήρια και άλλα.

Με την μακροχρόνια εμπειρία μας η εταιρεία αναλαμβάνει και τη γενική διαχείριση έργων (Project Management) καθώς επίσης παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες( Project Consulting).

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ομάδα μας
  • Έφη Τσιμή – Αρχιτέκτων Μηχανικός : Απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

  • Άννα Μπεζιάνη – Αρχιτέκτων Μηχανικός : Απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

  • Αντώνης Παπαγιάννης – Universal Freiburg : Σύμβουλος Επενδύσεων και Δημοσίων Σχέσεων

  • Εξωτερικοί συνεργάτες : Αρχιτέκτονες μηχανικοί, Μηχανολόγοι μηχανικοί, Πολιτικοί μηχανικοί, Μελετητές εσωτερικών χώρων-διακόσμηση